Επιστολές σε μερικούς από τους αδερφούς και αδερφές μας στη Μέση Ανατολή (πηγή)

in_the_name_allahΕπιστολές όπως η ακόλουθη αποστέλλονται σε μερικούς από τους αδερφούς και αδερφές  μας στη Μέση Ανατολή.

ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ  ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ, ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ (ΕΙΡΗΝΗ Σ’ ΑΥΤΟΝ):

Η αληθινή  θρησκεία του Ισλάμ ΘΑ ΥΨΩΘΕΙ στην περιοχή σας, δεν μπορείτε να σταματήσετε το θέλημα του Αλλάχ.

Παρακολουθούμε  την οικογένειά σας· σας έχουμε δει  που πηγαίνετε στην εκκλησία και  σας έχουμε δει να προσεύχεστε  στον ψεύτικο θεό σας. Ξέρουμε  ότι είστε άπιστοι και θα σας  μεταχειριστούμε όπως το άγιο Κοράνι μας δηλώνει:

Στο Σούρα  Αλ Τόμπα κεφ. 9, εδάφιο 5 λέει ΝΑ ΣΦΑΖΕΤΕ  τους ειδωλολάτρες όπου κι αν τους βρίσκετε,  αιχμαλωτίστε τους και πολιορκήστε  τους.

Επίσης λέει στο κεφ. 9 εδάφιο 79 ΝΑ ΜΑΧΕΣΤΕ Ή ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ εκείνους που τους έχει δοθεί η γραφή και δεν πιστεύουν στον Αλλάχ ή στην Έσχατη Ημέρα ή δεν ακολουθούν τη θρησκεία της αλήθειας.

Αν εσύ  και ολόκληρη η οικογένειά σου  δεν απαρνηθείτε την ψεύτικη  θρησκεία σας και ακολουθήσετε το Ισλάμ, θα πεθάνετε. Οι γιοι σας θα σφαγιαστούν  και οι κόρες σας θα γίνουν γυναίκες Μουσουλμάνων που θα γεννήσουν γιους που θα πολεμήσουν για τον Αλλάχ σ’ αυτή την περιοχή. 

Η ΜΟΝΗ άλλη επιλογή σας είναι να ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟΨΕ. Αφήστε το σπίτι σας και τα πάντα  πίσω.

ALLAHU AKBAR! 

Μία σφαίρα στάλθηκε με την παραπάνω επιστολή.

Τι θα κάνατε αν λαμβάνατε ένα γράμμα με αυτά τα λόγια; Τι θα κάνατε αν το γράμμα περιείχε επίσης μία αληθινή σφαίρα; Θα το λέγατε στα παιδιά σας; Θα αφήνατε το σπίτι σας; Θα μένατε να αντιμετωπίσετε τις συνέπειες;

Επιστολές όπως αυτή στέλνεται σε Χριστιανούς που  ζουν σε μουσουλμανική χώρα. (Για λόγους ασφαλείας δεν μπορούμε να κατονομάσουμε τη χώρα.) Οι επιστολές μερικές φορές συνοδεύονται από πραγματικές σφαίρες. Το μήνυμα σε παγώνει: Γύρισε στο Ισλάμ, φύγε ή πέθανε.

Σας παρακαλούμε, ενωθείτε μαζί μας σε προσευχή για εκείνους που λαμβάνουν τέτοιες επιστολές όπως αυτή. Προσεύχεστε για κουράγιο, σοφία και δύναμη. Προσεύχεστε επίσης για εκείνους που στέλνουν τέτοια γράμματα, ώστε να έρθουν σε επίγνωση του Χριστού, που είναι η οδός,  η αλήθεια και η ζωή. (Ιωαν. 14:6).wumbrand* Η χριστιανική οργάνωση ‘Voice of the Martyrs’ (VOM – ‘Η Φωνή των Μαρτύρων’) βρίσκεται στην υπηρεσία των διωκόμενων χριστιανών σε όλο τον κόσμο. Ιδρύθηκε το 1967 από τον Διαμαρτυρόμενο ρουμανο-εβραίο πάστορα, Richard Wurmbrand (1909 – 2001), ο οποίος βασανίστηκε και κλείστηκε για συνολικά 14 χρόνια σε διάφορες Φυλακές της Ρουμανίας, (για 3 χρόνια μάλιστα, σε πλήρη απομόνωση), τα χρόνια του κομμουνιστικού καθεστώτος, εξ αιτίας της πίστης του στον Χριστό και της υπηρεσίας που πρόσφερε στην «υπόγεια» (μη αναγνωρισμένη) (διαμαρτυρόμενη) εκκλησία της Ρουμανίας.

Στην Ελλάδα έχει κυκλοφορήσει βιβλίο με την ζωή του με τον τίτλο "Βασανισμένοι για τον Χριστό".